Mere end 20 års erfaring

​Professionel rådgivning

​Bred ekspertise

Hovedentreprise til dit byggeprojekt​

​Når du står overfor et byggeprojekt f.eks. ved en nybygning, tilbygning eller renovering af hus, er der mange tråde, som skal samles. Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med et firma, der kan stå for hele projektet og sørge for en professionel håndtering af din hovedentreprise.

Hos Tømrermester Peter Green ApS tilbyder vi en hovedentreprenør til at varetage enten totalentreprise eller hovedentreprise på dit næste byggeprojekt.

Stor erfaring indenfor hovedentreprise

Hos Tømrermester Peter Green ApS har vi mere end 20 års erfaring med at udføre arbejde i hovedentreprise for vores kunder i Varde, Ølgod, Skjern og omegn. Vi klarer selvfølgelig også fag- og totalentreprise, der rækker udover dette område.

Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på. Det gælder alt fra elektrikere til malere og VVS-installatører. Det er håndværkere, som vi har et tæt samarbejde med, og som vi ved lægger lige så stor vægt på kvalitet som os i forbindelse med en hovedentreprise.

Med en hovedentreprise skal du ikke forholde dig til meget, når først byggeprocessen er sat i gang. Vores hovedentreprenør holder styr på de forskellige arbejdsprocesser, så du blot kan vente spændt på det endelige resultat.

Hvad koster en hovedentreprenør?

Der er stor forskel på, hvad en hovedentreprenør koster, da det selvfølgelig varierer fra entreprise til entreprise. Derudover afhænger prisen af, om du ønsker hovedentreprise eller totalentreprise. Det kan vi hjælpe dig med at beslutte, når først vi kender omfanget af dit projekt.

Vores priser afhænger af størrelse, materialer og arbejdstimer på dit projekt. Med en hovedentreprise er du dog garanteret af den kontrakt, vi sammen udformer.

Når vi kender dine ønsker, går vi i tæt dialog med dig. Således lægger vi sammen den bedste plan for udførelsen af dit byggeprojekt. Du skal dog vide, at vores priser altid stemmer overens med den service, vi tilbyder til vores kunder. Hos os får du altid et godt kvalitetstilbud.

Kontakt os for professionel rådgivning og hovedentreprise

Vores medarbejdere har alle stor ekspertise indenfor mange forskellige opgavetyper og kan derfor tilbyde rådgivning fra A til Z, så du får den hovedentreprise, der passer bedst til netop dine behov.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 20 44 82 79 eller skriv til vores e-mail montering@c.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på ​Facebook​

Firmanavn & CVR

​Tømrermester Peter Green ApS

CVR: 33782268

Kontakt os

Telefon: 20 44 82 79

E-mail: montering@c.dk