Mere end 20 års erfaring

​Professionel rådgivning

​Bred ekspertise

Hovedentreprise i forbindelse med dit byggeprojekt

Når du står over for et byggeprojekt, for eksempel ved en nybygning, tilbygning eller renovering af hus, er der mange tråde, som skal samles. Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med et firma, der kan stå for hele projektet og sørge for en professionel håndtering af din hovedentreprise. 

Stor erfaring inden for hovedentreprise

Hos Tømrermester Peter Green har vi mere end 20 års erfaring med at udføre arbejde i hovedentreprise for vores kunder i Varde, Ølgod, Skjern og omegn. Vi klarer selvfølgelig også fag- og totalentrepriser, der rækker ud over dette område.


Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Det gælder alt fra elektrikere til malere og VVS-installatører. Det er håndværkere, som vi har et tæt samarbejde med, og som vi ved, lægger lige så stor vægt på kvalitet som os i forbindelse med en hovedentreprise.


Kontakt os for professionel rådgivning

Vores medarbejdere har alle stor ekspertise inden for mange forskellige opgavetyper og kan derfor tilbyde rådgivning fra A til Z, så du får den hovedentreprise, som passer bedst til dine behov.


Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 20 44 82 79 eller skriv til vores e-mail montering@c.dk.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på ​Facebook​

Firmanavn & CVR

​Tømrermester Peter Green ApS

CVR: 33782268

Kontakt os

Telefon: 20 44 82 79

E-mail: montering@c.dk