Mere end 20 års erfaring

​Professionel rådgivning

​Bred ekspertise

Nyt tag og andet tagarbejde udføres

Skal taget repareres, skiftes ud eller skal der lægges et helt nyt tag på et nyt byggeri? Så kan Tømrermester Peter Green stå for tagrenovering i Varde, Ølgod, Skjern og omegn. Vi klarer selvfølgelig også tagarbejde i andre byer. Tag blot en snak med os om din forestående opgave inden for renovering af tag eller andet tagarbejde, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Fokus på høj kvalitet

Gennem tiden har vi udført både store og små opgaver inden for lægning af nyt tag samt andet tagarbejde. Vores fokus er altid på at levere kvalitet og god service, så vores kunder får en oplevelse, de sent glemmer. Når du vælger Tømrermester Peter Green til at lægge dit nye tag, får du ikke bare solidt håndværk. Du får også et resultat med en flot æstetisk finish.


Gode ideer inden for tagarbejde

Har du en ide, er det naturligvis den, vi tager udgangspunkt i. Vi står også meget gerne til rådighed med gode råd og ideer til dit nye tag.

Vi kan blandt andet lægge nyt tag i disse materialer:

  • Skifertag
  • Eternittag
  • Tagpap
  • Tegltag

Kontakt os angående lægning af nyt tag

Skal du have lagt nyt tag på huset, eller skal du have udført andet tagarbejde, er du velkommen til at ringe til os på telefon 

20 44 82 79 eller skrive til vores e-mail montering@c.dk.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på ​Facebook​

Firmanavn & CVR

​Tømrermester Peter Green ApS

CVR: 33782268

Kontakt os

Telefon: 20 44 82 79

E-mail: montering@c.dk