Mere end 20 års erfaring

​Professionel rådgivning

​Bred ekspertise

Renovering af hus eller lejlighed udføres

Trænger din bolig til en gennemgående renovering? Hos Tømrermester Peter Green ApS kan vi hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig, så du kan undgå byggerod i mange måneder. Vi udfører primært renovering af hus i Varde, Ølgod, Skjern og omegn.

I forbindelse med renovering eller ombygning af hus sætter vi huset i stand, så det bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem. Vi overholder selvfølgelig altid vores aftaler og tilbyder rådgivning omkring valg af materialer, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt til indretningsarkitekt ved boligrenovering

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumopdeling, hvis du for eksempel skal have renoveret køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Går du i byggetanker, og ønsker du at høre mere om vores arbejde med renovering af hus? Så kan du med fordel kontakte os hos Tømrermester Peter Green ApS og få inspiration og hjælp til renovering af din bolig.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 44 82 79, men du kan også skrive til vores e-mail montering@c.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på ​Facebook​

Firmanavn & CVR

​Tømrermester Peter Green ApS

CVR: 33782268

Kontakt os

Telefon: 20 44 82 79

E-mail: montering@c.dk