Mere end 20 års erfaring

​Professionel rådgivning

​Bred ekspertise

Udskiftning af vinduer og døre udføres

​Trænger dit hus til at få monteret nye vinduer eller døre?

Hos Tømrermester Peter Green ApS kan vi hjælpe dig med udskiftning og montering af vinduer og døre samt reparation af eksisterende. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat. Vi foretager især udskiftning af vinduer og døre i områderne omkring Varde, Skjern og Ølgod.

Nye vinduer eller døre tilpasset bygningens stil

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.

Vi kan blandt andet montere:

  • Dannebrogsvinduer
  • Energivinduer
  • Vinduer i træ / alu
  • Energiruder
  • Topstyret vinduer

Uanset hvilken type udskiftning af vindue du har behov for at få monteret, så kan vi hjælpe. ​

Reparation eller udskiftning af vinduer og døre

Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er vi det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer eller udskiftning af vinduer eller døre.

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.

Kontakt os på telefon 20 44 82 79 eller e-mail montering@c.dk for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave med udskiftning af vinduer.

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på ​Facebook​

Firmanavn & CVR

​Tømrermester Peter Green ApS

CVR: 33782268

Kontakt os

Telefon: 20 44 82 79

E-mail: montering@c.dk