Gulvlægning

Er det ved at være tid til et nyt gulv? Hos Tømrermester Peter Green kan vi være behjælpelige med gulvlægning for kunder i Skjern, Ølgod, Varde og omegn, når der er behov for dette.
Dertil kommer, at vi også kan forny dine gamle gulve, hvis de trænger til en kærlig hånd.
Det smarte ved at vælge et trægulv er, at der findes et trægulv til alle formål. Ligegyldigt om du ønsker et billigt klikgulv i træ til børneværelset eller et flot massivt plankegulv til kontoret, kan Tømrermester Peter Green hjælpe dig med dit gulvprojekt.


Vi tilbyder gulvlægning af mange gulvtyper, herunder bl.a.

 • Massive trægulve
 • Plankegulve
 • Parketgulve
 • Lægning af laminatgulve
 • Skibsplankegulv
 • Klikgulve


Ønsker du et nyt gulv som du ikke finder nævnt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også gulvlægning af køkkengulve og på badeværelser, hvor trægulve ikke altid er den bedste løsning.

Massive trægulve

Trægulve er smukke, de dufter godt, og de holder gerne i mange, mange år. Der er altid mulighed for at finde et trægulv, der passer til ens hjem, hvor man både kan gå efter det rustikke look eller det mere klassiske, hvis det er det man ønsker.

Massive trægulve i fx bøg, eg eller ask holder i generationer og hvert stykke træ er et lille stykke af naturen. Du kan derfor være helt sikker på at du får et unikt gulv, om det er til dit nybyggeri, private hjem, erhvervslokaler, hjælp til fagentreprise eller andre projekter.

Der er mange variabler der skal tages højde for, når man skal lægge nyt gulv. Nogle af de spørgsmål man kan stille sig selv kunne være:

 • Skal det være mønstergulv?
 • Skal det være parketgulv eller plankegulv?
 • Hvad farve skal trægulvet være?
 • Lyst eller mørkt træ?
 • Skal der installeres gulvvarme?
 • Hvad med akustikken for rummet?

Ønsker du hjælp til din gulvlægning fra Tømrermester Peter Green, så kan du være sikker på at du får et gulv, som bliver installeret professionelt og som vil holde mange år ud i fremtiden.

Et trægulv skal også ses på, som en investering. Både fordi det vil skabe værdi for dit hus, men også fordi et korrekt lagt trægulv, kan holde en livstid hvis det behandles og plejes rigtigt.

Gulvlægger med erfaring

Vi har mange års erfaring med gulvlægning, og vi ved derfor, hvor stor en betydning et nyt trægulv kan have for et hus. Et veludført og lækkert nyt trægulv kan give huset helt ny sjæl, og det kan være med til at redefinere et rum på ny. Hos Tømrermester Peter Green, går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller fagligheden for vores løsninger.

Vores mange års erfaring med gulve, betyder at vi udover at kunne lægge dit næste gulv, også kan hjælpe dig med at reparere eller behandle dit gamle gulv. Ønsker du en overfladebehandling eller har du et trægulv der trænger til en kærlig hånd – så tøv ikke med at kontakte Tømrermester Peter Green for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Vi bestræber os hos Tømrermester Peter Green på, i samråd med kunden at finde den bedste løsning til netop dit gulvprojekt. Leder du efter en kompetent gulvlægger, der professionelt udfører arbejdet i samråd med kunden, så kontakt Tømrermester Peter Green for et uforpligtende tilbud på telefon: 20 44 82 79 eller e-mail: montering@c.dk