Renovering af hus eller lejlighed udføres​

Trænger din bolig til en gennemgående renovering? Hos Tømrermester Peter Green ApS kan vi hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig, så du kan undgå byggerod i mange måneder. Vi udfører primært renovering af hus i Varde, Ølgod, Skjern og omegn.

I forbindelse med renovering eller ombygning af hus sætter vi huset i stand, så det bliver til et tidssvarende og energivenligt hjem. Vi tilbyder desuden altid rådgivning omkring valg af materialer og løsninger, så du får det bedst mulige resultat.

Få professionel hjælp til idéer og løsninger ved ombygning eller renovering af hus

Udover at hjælpe med renovering af lejlighed og hus, så kan vi også hjælpe, hvis du f.eks. ønsker en ny tilbygning eller renovering af dit køkken, som snedker kan vi nemlig også levere fine træelementer som køkkenbordplader og lignende. Hvis du mangler idéer, så formidler vi gerne kontakt til en indretningsarkitekt eller kommer med forslag til rumopdeling, hvis du f.eks. skal have lavet en ombygning indvendigt i huset eller lejligheden. Vi kan altså hjælpe med mange opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til at gøre din ombygning eller renovering af hus nemmere at komme igennem.

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Går du med byggetanker, og ønsker du at høre mere om vores arbejde med renovering af hus? Så kan du med fordel kontakte os. Måske sidder du også med spørgsmål som: Hvad koster renovering af hus? I så fald giver vi også meget gerne en vurdering af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et tilbud med en god pris til dig.

Du kan kontakte os på telefon 20 44 82 79 eller skrive til vores e-mail montering@c.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.