Nyt tag? Lad en erfaren tømrer varetage opgaven​

Skal taget repareres, skiftes ud, eller skal der lægges et helt nyt tag på et nyt byggeri? Tømrermester Peter Green ApS varetager dagligt tagrenovering i Varde, Ølgod, Skjern og omegn.

Vi klarer selvfølgelig også tagarbejde i andre byer. Tag blot en snak med os om din forestående opgave indenfor renovering af tag eller andet tagarbejde – så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi tilbyder vores kunder stor ekspertise og erfaring, når vi lægger tag.

Vi indfrier dine ønsker

Når du skal have nyt tag, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker. Er du på bar bund, hjælper vi gerne med vores årelange erfaring indenfor tagrenovering og tilbyder råd og ideer til dit nye tag.

Her er nogle af de materialer, vi hyppigt arbejder med, fordi der er stor efterspørgsel hos kunderne:

  • Skifertag
  • Eternittag
  • Tagpap
  • Tegltag
  • Teglsten

Sammen finder vi det tag, der passer bedst til udtrykket på dit hus, og som giver bedst økonomisk mening for dig og dit budget. Det kan enten være på et nyt hus eller udskiftning af dit gamle.

Vi har fokus på høj kvalitet

Gennem tiden har vi udført både store og små opgaver indenfor lægning af nyt tag samt andet tagarbejde. Vi fokuserer altid på at levere kvalitet og god service, så vores kunder får en oplevelse, de sent glemmer.

Når du vælger Tømrermester Peter Green ApS til at lægge dit nye tag, får du ikke bare solidt håndværk, du får også et resultat med en flot æstetisk finish.

Hvad koster et nyt tag?

Ønsker du en pris på, hvad et nyt tag koster? Vores priser afhænger bl.a. af, hvor stort et omfang, dit tagprojekt har, samt hvilke materialer du vælger til dit nye tag. Der er selvfølgelig stor forskel på tagformer, og god kvalitet koster altid mere.

​Dog skal du vide, at vi altid udformer et godt tilbud til vores kunder – uanset om det gælder nyt tag eller tagrenovering. Fortæl os om dine tanker - så finder vi sammen en god pris, der stemmer overens med den ydelse, vi tilbyder dig.

Kontakt os angående lægning af nyt tag

Skal du have lagt nyt tag på huset, eller skal du have udført andet tagarbejde? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 20 44 82 79 eller skrive til vores e-mail montering@c.dk.

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker, for det er altid dine ønsker, vi tager udgangspunkt i, når vi starter og fuldfører et projekt.