Tilbygning og ombygning af parcelhus

Vi hjælper dig med en ny tilbygning

Har du længe drømt om en tilbygning eller renovering af dit hus, og kan det nu endelig blive en realitet? Hos Tømrermester Peter Green ApS kan vi hjælpe dig i mål med dine ønsker, og vi gør det med stor ekspertise og kvalitetshåndværk. Vi hjælper kunder i og omkring Skjern, Varde og Ølgod.

Eksempel på tilbygninger

Vi tilbyder et væld af forskellige former for tilbygninger. Få f.eks. hjælp til:

​Ny udestue

  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til f.eks. børneværelser
  • Ny stue eller opholdsrum
  • Et nyt sommerhus

Vi kan desuden hjælpe dig med at bygge garage, nyt skur i træ eller ombygning af parcelhus. Noget af det vil elsker allermest ved vores arbejde er, at ingen dage og opgaver er ens. Derfor elsker vi nye udfordringer, og vi tager hellere end gerne imod dine.

Har du brug for flere kvadratmeter?

En tilbygning kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter.

Inden du beslutter dig for at forlænge huset eller få lavet et større badeværelse, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du er i tvivl om gældende regler på området, er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe dig.

Hvad koster en tilbygning?

Ønsker du en pris på, hvad en tilbygning eller renovering af hus koster, skal vi selvfølgelig kende omfanget af dit projekt. Vores priser afhænger meget af størrelse, materialevalg og arbejdstimer, og disse faktorer vil selvfølgelig være forskellige fra projekt til projekt.

Derudover kan der være specielle regler for netop dit hus, der gør opgaven mere omfattende. Kontakt os endelig og fortæl om dine ønsker og drømme for din nye tilbygning - så lægger vi sammen en plan, så du kan få et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

Kontakt os for en pris eller inspiration

Hvis du har brug for inspiration eller priser på din kommende tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte Tømrermester Peter Green ApS. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave eller vejleder dig mod den rette løsning.

Ombygninger

Vi prioriterer gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces, som sparer dig for unødige bekymringer.
Vi har ombygget utallige huse og lejligheder, terrasser er ombygget, tage er hævet eller sænket, og garager er inddraget til beboelse. Kontakt os hvis du ønsker en kompetent og professionel samarbejdspartner igennem hele byggeprocessen.

Tømrermester Peter Green ApS tænker gerne anderledes, og vi påtager os kun projekter, som vi kan stå inde for. Hvis du går i byggetanker, så ring til os og lad os høre dine ideer!


Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 44 82 79, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail montering@c.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig.​