Tømrerarbejde i Tarm, Ølgod & omegn

Mangler du en god og pålidelig tømrer? Har du store og små tømreropgaver, du ikke selv kan løse? Uanset om det er hjælp til nybyggeriet eller renovering af din bolig, så står Tømrermester Peter Green og hans team af kompetente tømrere klar til at løse opgaven og give dig et resultat, som du er tilfreds med.  

Tømrerarbejde for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner 

Tømrermester Peter Green udfører tømreropgaver for private og virksomheder. For os har det ikke nogen betydning om opgaven er stor eller lille. Vores hold af tømrere går ind til hver eneste opgave med stor professionalitet, dedikation og stolthed for tømrerfaget. Det betyder, at vi løser alle vores opgaver med store kompetence, og at alle vores projekter afleveres til tiden.

For os er det vigtigt med åbenhed og god dialog både med vores samarbejdspartnere, kunder og leverandører. Vi sørger derfor for, at du er informeret om byggeprojekternes fremdrift hele projektet igennem. Vi har over 20 års erfaring med tømrerarbejde, og prøver altid at starte en god dialog helt fra begyndelsen af vores samarbejde. Igennem dialogen, oplever vi, at vi kan løse opgaven sådan, at den matcher vores kunders forventninger gang på gang.  

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde 

Med vores store erfaring og høje kvalitet, så er vi i stand til at løse alle tømreropgaver. Vi bygger nybyggerier og tilbygninger, sådan at vore kunder får lige præcis den bolig eller bygninger, som de drømmer om. Vi kan også renovere en ældre bolig med respekt og omtanke for de ønsker, som du måtte have.

Typiske tømreropgaver, vi udfører:

Vi er også behjælpelig med gulvmontage eller køkkenmontage, hvis det er det du har brug for, for at fuldende din boligdrøm. Vi sørger også for at renovere dit tag eller foretage en opgradering på din bolig ved at udskifte vinduer og døre. Vi ved, hvad der skal til, for at sikre dig en sund og økonomisk fornuftig bolig, og er klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål til et bygge- eller renoveringsprojekt.  

Vi bygger gerne dit næste sommerhus eller renoverer det gamle, hvis det er det, du ønsker. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, så kan vi indfri dine forventninger gennem godt solidt håndværk, råd og vejledning. Vi lytter gerne til dine ønsker og ideer, samtidig med at vi har erfaringen, som skal til, for at vi kan rådgive dig til at træffe de rigtige valg. Når valget er truffet, står vi klar til at gøre dine tanker og drømme til virkelighed. 

Skal vi varetage din tømreropgave? 

Hvis du skal have nyt køkken eller ønsker at bygge et anneks til sommerhuset, så står vi klar til at hjælpe. Vores samarbejdspartnere leverer kvalitetsprodukter, og vi samarbejder kun med eksperter indenfor hver sit område. Uanset om det er elektriker eller VVS'er, så kan du være sikker på, at vores samarbejdspartnere er fuldt kvalificeret til opgaven.

Vi har fokus på kvalitet og ved at solidt håndværk holder længst. Derfor sørger vi for, at alt vores tømrerarbejde er af høj kvalitet, og sætter en ære i at levere et produkt, som du vil være tilfreds med. Vi sørger selvfølgelig altid for at forlade byggepladsen ryddet og pæn. Hos os skaber vi resultater, som du kan have glæde af i mange år fremover. Hos os spilder du ikke din tid, fordi vi sørger for at levere kvalitet til tiden.

Vi holder til i Ølgod, men kommer gerne ud til kunder i Tarm, Varde og Skjern området. Kontakt os gerne i dag til et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde. Måske er det Tømrermester Peter Green, som skal gøre alvor af dine byggedrømme? Uanset hvad det er du drømmer om, så er vi klar!