Montering af vinduer og døre

Trænger dit hus til at få monteret nye vinduer eller døre? Så er du kommet til det rette sted. Vores tømrer udfører arbejdet til perfektion, og efterlader dig altid med et godt resultat, som du vil blive glad for. Hvis du skal udskifte vinduer, døre eller måske har brug for en reparation af dine nuværende vinduer, så tag endelig kontakt og få et uforpligtende tilbud.  


Trænger dit hus til at få monteret nye vinduer eller døre? 

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en udskiftning af vinduer og døre. Det kan være ens vinduer og døre er blevet utætte, og det derfor trækker ind med kulde eller vand. Hvis dette er tilfældet, så trænger din bolig eller bygninger til en kærlig hånd. Hvis der trækker kold luft ind i boligen, så er dette selvfølgelig noget du vil mærke på varmeregningen. Ved at lade os montere nye vinduer og døre, vil du spare penge på varmeregningen.  

Selv om der ofte er en økonomisk gevinst ved at udskifte vinduer og døre, så kan det også være at du ønsker at give din bolig eller bygning et nyt udseende. Med nye vinduer og døre kan du give din bolig en helt ny og forbedret facade. Hvis du samtidig svinger malerkosten, så kan hele boligen fremstå som ny på kort tid.  

Montering af vinduer 

Hvis du ønsker at udskifte vinduerne i din nuværende bolig, mangler hjælp til monteringen i dit nybyg eller måske skal have sat vinduer i en tilbygning, så kan vi hjælpe dig med at finde de vinduer, som passer til dine behov og bygningens stil. Vi har nemlig fokus på funktionalitet, design og pris. For at vælge de rigtige vinduer, så tager vi altid hensyn til bygningens arkitektur.

Ved en udskiftning af vinduer, så kan det også være muligt at lave et større lysindfald simpelthen ved at udskifte mindre vinduer med nogle større. Vinduerne er med til at præge boligens udtryk, og du kan derfor med en udskiftning af vinduerne få moderniseret og tilpasset boligen til det udtryk, som du ønsker.  

Vi kan hjælpe med vinduer i forskellige størrelser og design og kan levere vinduer, som matcher dine ønsker. Vores tømrer har stor erfaring med montering af vinduer og efterlader altid et vellykket resultat. Uanset om du ønsker dannebrogsvinduer, energivinduer, vinduer i træ eller alu, energiruder eller topstyret vinduer, så kan vi hjælpe dig med dit behov.  Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer.  

Montering af døre 

Prisen på montering af døre, afhænger selvfølgelig af, hvor mange døre du skal have skiftet, og hvilke døre du ønsker at pryde din bolig med. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører, du kan derfor regne med kvalitet i alle led. Mange vælger at udskifte døre for at sikre optimalt indeklima i boligen. Det kan også være, at du er i gang med en omfattende renovering af boligen, hvor indgangspartiet skal harmonere med boligen, og du derfor ønsker at udskifte den gamle dør. 

Uanset hvad grunden er, så kan vi hjælpe med at finde den helt rette dør til din bolig. Vores leverandører leverer kvalitetsdøre i forskellige størrelser, former og farver. Vi kan også tilbyde mange forskellige typer hængsler og dørhåndtag, sådan at du kan få lige præcis den dør, som du ønsker.  

Reparation af vinduer og døre 

Vores højt kvalificerede tømrer med over 20 års erfaring kan selvfølgelig også hjælpe med reparation af eksisterende vinduer og døre. For at få et bedre indeklima og mere fornuftigt lysindfald i din bolig, og samtidig spare en god sjat penge på varmeregningen, så er det vigtigt, at vinduer og døre er tætte. 

For at sikre en økonomisk fornuftig varmeregning, og beskyttelse af din bolig, så er du velkommen til at få vores tømrer til at gennemgå dine vinduer og døre, og lave de nødvendige reparationer, sådan at du er sikker på din bolig ikke få unødvendig kulde og vand ind. Vi står til rådighed for dig og din bolig - og kan hjælpe med enkelte vinduer eller en total renovation af alle vinduer og døre.  

Kontakt os på telefon 20 44 82 79 eller e-mail montering@c.dk for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave med udskiftning af vinduer.