Tømrermester Peter Green

Isolering

Et grønt aftryk af højeste kvalitet 

Når vi isolerer en bolig, hvad end det er et hus af ældre dato, nybyggeri, en tilbygning eller et sommerhus, kan du være sikker på, at vi arbejder med de bedste materialer og sørger for, at arbejdet udføres til både din og vores tilfredsstillelse.  

Hos Tømrermester Peter Green ApS isolerer vi stort set kun med træfiberisolering. Træfiberisolering produceres af ukurant træ, som ikke kan anvendes til konstruktion eller møbler. Da det er et naturligt produkt, kræver det ikke de samme værnemidler, som når man arbejder med de almindeligt kendte isoleringstyper.   

Træfiberisolering er desuden det mest CO2 venlige på markedet, sammenlignet med isolering af stenuld eller glasuld. Det har et CO2 aftryk på -173,1 kg CO2e pr. Kubikmeter. 

Med andre ord bidrager træfiberisolering til et bedre klima, Derfor kan du være sikker på, at projekter, hvor vi står for isolering, er af højeste kvalitet – både når det kommer til konstruktion og bæredygtighed.   

Skal vi stå for at isolere dit hus?  

At isolere et hus kan vise sig at være mere kompliceret og omfangsrigt, end man går og tror. Vi kan forsikre dig om, at vi ved præcist, hvordan det skal gøres, og hvordan vi sikrer, at dit hus er isoleret til højeste standard.  

Vi er eksperter på området, og vi kommer gerne ud og kigger på din bolig. På den måde kan vi finde ud af, hvordan vi kan isolere dit hus på den mest effektive og bedste måde. Det betyder nemlig også, at du på sigt vil kunne spare penge på varme og vil opleve et bedre indeklima.

Du kan ringe til os på 20 44 82 79 eller skrive til os på peter@agersnapbyg.dk hvis du overvejer at få isoleret din bolig eller dit sommerhus. Her vil du kunne høre mere om mulighederne, samt få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at isolere lige præcis din bolig.

træfiberisolering tag
træfiberisolering væg