Tømrermester Peter Green

Tagarbejde

Trænger dit tag til at blive repareret eller skiftet ud? Eller skal der lægges helt nyt tag på dit nybyggeri? Lad os fra Tømrermester Peter Green ApS hjælpe dig. Gennem mere end 25 år har vi stået for både renovering og taglægning. Vores fokus er på at levere høj kvalitet og god service – du er altså ikke blot sikret solidt håndværk, men også god kommunikation og smuk finish på projektet.  

Vi vil altid tage udgangspunkt i de ønsker, du må have, så vi kan sikre, at det tag, du får, er præcist det, du ønsker. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, rådgiver vi dig gerne. Det er vigtigt for os, at vi finder det rigtige udtryk til dit hus, samt at det giver mening for dig og dit budget.  

Vi arbejder med flere forskellige materialer, når vi lægger tag for vores kunder. Det gælder blandt andet: 

  • Skifertag  
  • Eternittag  
  • Tagpap 
  • Betontegl 
  • Teglsten 

Specielt tegltag er populært hos vores kunder. Tegltag kan være en smule dyrere end de andre produkttyper, men det er pengene værd. Det skyldes, at vi samarbejder med leverandører, der tilbyder 30 års total garanti og 50 års produktgaranti – altså den længst mulige garanti på markedet.   

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?  

Hvis du har spørgsmål til et fremtidigt tagprojekt eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan både give dig råd omkring hvilke materialer, der vil passe til dit projekt, hvorvidt det drejer sig om udskiftning eller totalrenovering, samt give et estimat af prisen på projektet.  

Ring til os på 20 44 82 79 eller send os en e-mail på montering@c.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit tagprojekt.