Tømrermester Peter Green

Køkken-, bad- og garderobeinventar 

Hvis du går og drømmer om et nyt køkken, et nyt badeværelse eller en ny garderobe, kan vi hos Tømrermester Peter Green ApS hjælpe dig. Vi kan både hjælpe dig med rådgivning, og montering, for at sikre, at du får lige præcis det inventar, du går og ønsker dig.  

Vores erfarne håndværkere kan bistå dig i planlægningen af dit køkkenprojekt, badeværelsesprojekt eller garderobeprojekt og sikre, at arbejdet udføres uden ubehagelige overraskelser. Vi garanterer dig et projekt, der udføres med højeste kvalitet, som færdiggøres uden, at du behøver løfte en finger igennem processen. Vores fokus ligger på dine ønsker, funktionalitet og design – uden dog at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og udførelse.  

Hvis du ønsker at få monteret et nyt køkken, badeværelse eller garderobe i din bolig, kan vi sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde dig både kyndig vejledning, elementer af fineste kvalitet og gratis montering. Det er helt op til dig, om det drejer sig om en totalrenovering eller blot udskiftning af få elementer – og er du det mindste i tvivl, rådgiver vi dig gerne. Vi har i mere end 25 år lavet projekter som disse, hvorfor du kan være sikker på, at dine ønsker er i trygge hænder hos Tømrermester Peter Green ApS.  

Vores samarbejdspartnere 

Vi samarbejder med HTH Køkkener (Ølgod) og Svane Køkkenet (Kolding), hvilket betyder, at du efter aftale med os kan besøge en af de to butikker og tale med en konsulent om dine ønsker.  

På den måde kan du udvælge lige præcis de elementer, du ønsker, under kyndig vejledning. Herefter købes inventaret igennem Tømrermester Peter Green ApS, og vi monterer det gratis for dig. For os er det ikke afgørende, om du udvælger køkkenelementer, badeværelseselementer eller garderobeelementer – for os er det vigtigste, at du får de elementer, du ønsker monteret, så resultatet lever op til lige præcis de ønsker, du har.  

Skal du have skiftet eller monteret inventar?  

Kontakt os i dag på 20 44 82 79 eller på montering@c.dk, for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig, sammen med vores samarbejdspartnere, med at opfylde dine ønsker og behov for nyt inventar.