Tømrermester Peter Green

Sommerhus

Går du med drømme om at bygge dit helt eget sommerhus, der opfylder alle dine ønsker og krav? Vi kan hjælpe dig i mål.  

I mere end 25 år har vi arbejdet med forskellige tømrerprojekter og har stor erfaring indenfor opførelse af sommerhuse. Hvad end du ønsker et klassisk sommerhus eller et med et mere moderne udtryk, står vi klar til at bygge det til dig.  

Vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vi formidler gerne kontakt til en arkitekt og en ingeniør, udfører hele byggeriet og monterer, de elementer du ønsker. Det vigtigste for os er, at du får en helt klar idé om, hvordan byggeprocessen kommer til at foregå, hvad du kan forvente, og at det færdige resultat er præcis det, du ønsker. 

Ligesom det er tilfældet med andet nybyggeri, bygger vi huset op omkring et træskelet. Vi anvender træ af høj kvalitet for at sikre lang holdbarhed. Om du ønsker at huset skal beklædes med træ, har ønsker til en specifik type tag, eller ønsker at gulvene skal laves på en speciel måde, skal du blot informere os om det.  

Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du ønsker, eller hvilke der passer bedst til netop dine behov, står vi også til rådighed med rådgivning indenfor disse områder.

Med andre ord; Hvis du blot fortæller os, hvad du ønsker, fører vi det ud i livet for dig.

Her kan du se tre af vores tidligere sommerhusprojekter

Kontakt os om din sommerhusdrøm  

Hvis du går med en drøm om at bygge et sommerhus, men ikke har fået taget hul på projektet så kontakt os allerede i dag på 20 44 82 79 eller på peter@agersnapbyg.dk Vi kommer gerne med råd, idéer og et uforpligtende tilbud på, hvordan vi fører dine ønsker ud i livet. Desuden kan vi også rådgive om materialer, montering af elementer og give dig en idé om omfanget af byggeprojektet.