Tømrermester Peter Green

Renovering

Går du med planer om en gennemgående renovering af din bolig? Hos Tømrermester Peter Green ApS kan vi både stå for totalrenoveringer og renovering af specifikke rum. Om du ønsker nyt inventar, gulv eller tag, kan vi hjælpe dig i mål. Med mere end 25 års erfaring kan vi love dig, en løsning der passer til lige netop det, du ønsker.

Når vi renoverer en bolig, er det med fokus på at gøre den energivenlig og tidssvarende i henhold til gældende regler. Det er dog stadig vigtigt for os at dine ønsker opfyldes, og derfor står vi også til rådighed med rådgivning, der kan sikre det bedst mulige resultat.  

Hvis du har en idé om, hvad du ønsker, men ikke er helt sikker på, hvordan det skal se ud, formidler vi gerne kontakt til en arkitekt og, hvis det er nødvendigt, en ingeniør, så vi kan sikre, at det du drømmer om og forestiller dig kan føres ud i livet.  

Når du vælger Tømrermester Peter Green ApS, kan du være sikker på, at hele forløbet er professionelt, og at alt, der renoveres i dit hjem, er højeste standard. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. 

Går du med tanker om at renovere?  

Hvis du går med tanker om at renovere, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere. Du kan ringe til os på 20 44 82 79 eller sende os en e-mail på peter@agersnapbyg.dk hvis du har spørgsmål til for eksempel prisen på et projekt. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud med en god pris til dig.