Tømrermester Peter Green

Nybyggeri – realisering af dit drømmeprojekt  

Nybyg præcis som du ønsker det

I kraft af vores mere end 25 års erfaring i branchen, har vi specialiseret os i at efterkomme kunders ønsker. Derfor sørger vi hos Tømrermester Peter Green ApS for at sammensætte dit byggeprojekt, så det passer bedst muligt til de ønsker, du kommer med. 

Vi sætter en ære i at præstere på højt fagligt niveau og gøre brug af materialer, vi selv kan stå inde for. Samtlige af vores samarbejdspartnere og leverandører er valgt på baggrund af deres ekspertise. Vælger du os til at stå for dit byggeri, lover vi dig høj kvalitet.   

Vi fungerer som sparringspartner igennem hele processen, såfremt du ønsker det. Herunder kan du læse om, hvordan vi kan bruge vores erfaring og ekspertviden, til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger omkring dit projekt.  

Træ som primært valg

Hvis du vælger os til at stå for dit byggeprojekt, bygger vi dit nye drømmehus med et træskelet. Vi har valgt at bygge huse med træskelet, fordi det giver det bedste resultat og sikrer dig høj kvalitet. Desuden anvender vi stort set kun træfiberisolering, når vi isolerer huset.

Ved valg af træskelet og træfiberisolering kommer du nærmere et CO2-neutralt hus.  

Selvom huset bygges op omkring et træskelet, er det helt op til dig, om du ønsker dit hus beklædt med træ, mursten eller tegl – vi udfører det præcist, som du ønsker det.  

Vi påtager os ansvaret for dine ønsker 

Når du skal bygge noget helt op fra bunden, er der mange aspekter at tage stilling til. Hos Tømrermester Peter Green ApS tilbyder vi dig at varetage hele processen, i form af totalentreprise. Vi kan også varetage dele af dit projekt evt. som hovedentreprenør.  

Hvis du vælger totalentreprise, overtager vi ansvaret for projektet for dig. Det vil sige, at vi tilbyder dig at tage os af hele projektet fra start til slut, hvilket indebærer følgende, allerede inden byggeprojektet påbegyndes: 

  • Vi samarbejder med arkitekter og ingeniører, der kan udforme dit drømmeprojekt på papir, så du kan se det for dig, inden vi starter byggeprocessen
  • Vi tilbyder at sørge for, at de korrekte ansøgninger sendes til kommunen, for at sikre, at alt er klar til opstart af byggeriet 
  • Desuden samarbejder vi med de nødvendige teknikere, der skal tilknyttes et byggeprojekt 
  • Vi indgår aftaler og styrer byggeprocessen 

Når vi påtager os et byggeprojekt, sørger vi for, ligesom ved et hvert andet tømrerprojekt vi er involveret i, at der fra starten er god og klar kommunikation imellem os og dig som kunde.  

Det er vigtigt for os, at I er informeret om, hvordan vi tilgår opgaven, samt at I kan følge, hvor langt vi er i processen. Endvidere sørger vi for, at du hele tiden har mulighed for at byde ind i løbet af projektet.  

Kontakt os i dag og påbegynd dit projekt 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 20 44 82 79 eller via mail på montering@c.dk til en uforpligtende snak omkring det projekt, du går og drømmer om at realisere. Vi tilbyder dig sparring og et uforpligtende tilbud – og lover dig at realisere din drøm, hvis du vælger os.