Tømrermester Peter Green

Om os

Tømrerfirma med mere end 25 års erfaring  

Hos Tømrermester Peter Green ApS har vi mere end 25 års erfaring indenfor tømrerfaget. Vi er i øjeblikket 6 ansatte, der alle bidrager med erfaring og evner, til at varetage alle de opgaver tømrerarbejde indebærer.  

Der er ingen opgave, der er for stor til os, og der er ikke opgaver, vi foretrækker frem for andre. Vi går til alle opgaver med en mission om enten at leve op til eller overstige dine forventninger. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere og stærke leverandører, kan vi dække samtlige aspekter af dit projekt. 

For os er det ikke afgørende, om dit fokus er på funktionaliteten eller designet, om du kontakter os omkring nybyg eller nyt tag – vores fokus er på at udføre det bedst mulige stykke arbejde med kvalitetsmaterialer, som du kan se dig selv nyde godt af langt ud i fremtiden.  

Vi har en forkærlighed for træ og alle de muligheder, træ giver indenfor tømrerarbejdet. Vores ekspertise indenfor træ giver helt unikke muligheder, og vi sørger for at udnytte alle de egenskaber træet har.  

Når du vælger Tømrermester Peter Green ApS garanterer vi dig, at du er med igennem hele processen – lige fra det første møde til du står med et færdigt projekt. Når vi påtager os et tømrerprojekt, er vores fornemmeste opgave at opfylde de ønsker og drømme, du har, og derfor er det vigtigt for os, at der er god og klar kommunikation.  

Vi sørger for, at du er helt klar over, hvad vi laver, hvornår vi laver det, og hvorfor vi gør det – på den måde kan du føle dig tryg hele vejen igennem og undgå ubehagelige overraskelser.  

Desuden har vi valgt at forsikre alle vores underentreprenører igennem Tømrermester Peter Green ApS. Det er ikke et lovkrav, men for at sikre dig at dine materialer er i orden, og at dit projekt bygges færdigt.  

Du er velkommen til at ringe til os på 20 44 82 79 eller skrive til os på montering@c.dk til en snak om dit fremtidige byggeprojekt, eller hvis du blot har spørgsmål.  

Når vi bygger, renoverer og monterer, gør vi det for dig og for at opfylde dine ønsker – og vi gør det rigtigt første gang.

Peter Green