Tømrermester Peter Green

Vinduer og døre

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ønsker at få udskiftet vinduer eller døre. Hvis du oplever at dine vinduer eller døre er utætte, vil vi anbefale, at du får dem udskiftet. Dette skyldes ikke kun, at du vil kunne spare penge på din varmeregning, men også, at det er bedre for konstruktionen og holdbarheden af dit hus. Vi hjælper dig med at sikre et mærkbart bedre indeklima.  

Vores erfarne og kvalificerede tømrere har mere end 25 års erfaring indenfor udskiftning af vinduer og døre.   

Montering af vinduer 

Står du med et ønske om at udskifte vinduer i din bolig eller dit sommerhus, kan vi rådgive dig i at finde de vinduer, der passer til dine behov og bygningens stil. Vores fokus ligger på dine ønsker, samt på funktionalitet og design – samtidig med, at prisen passer til din økonomi. Desuden er vi opmærksomme på bygningens arkitektur, for at sikre, at vinduerne passer til den bolig eller det sommerhus, de monteres i.  

Det er op til dig, hvorvidt du ønsker et vindue udskiftet med et magen til, et nyt vindue med en anderledes ramme eller med en anden størrelse vindue for at give et bedre lysindfald. Vi rådgiver gerne i hvilket vindue, der passer til dine behov, ud fra dine ønsker. Vores fornemmeste opgave er at finde den bedste løsning for dig, sammen med dig.  

Montering af døre 

Det er individuelt, hvilke ønsker du har til de døre, som skal være en del af udtrykket i din bolig. Gennem vores samarbejde med kvalitetsbevidste leverandører, er du sikret de bedste produkter på markedet. Hvad end du ønsker at skifte dørene i din bolig, fordi det passer bedre til udtrykket, du bygger nyt og skal finde de døre, der passer til dit nye hus, eller fordi du ønsker at optimere indeklimaet, kan vi udføre samtlige opgaver for dig.  

Du får mulighed for at vælge en dør, der passer til dine ønsker, både når det kommer til størrelse, form og farve.

Kontakt os allerede i dag 

Kontakt os pr. telefon på 20 44 82 79 eller via e-mail på montering@c.dk – vi sidder klar til at rådgive dig. Om du har spørgsmål til processen, materialer eller pris,  vil vi hellere end gerne guide dig.  Du kan desuden også få et uforpligtende tilbud, på lige netop dit projekt.