Isolering

Isolering af din bolig er en afgørende faktor, hvis du ønsker et godt og sundt indeklima, der hvor du bor. Samtidig vil isolering af din bolig skabe en mærkbar besparelse på din varmeregning, samt være med til at give os alle sammen et grønnere miljø.  

Tømrermester Peter Green står for isolering af dit hjem 

Tømrermester Peter Green har specialiseret sig i efterisolering, så vi kan hjælpe dig med at få din bolig til at leve op til nutidens energikrav, reducere dine varmeudgifter og begrænse din boligs CO2-udledning. Når du oven i hatten kan få et bedre indeklima for dig og din familie, så er der ikke noget at vente på.  

Vi hjælper med alle former for efterisolering, og kan hjælpe dig med at få en varmere, sundere og mere økonomisk fornuftig hverdag. Der er mange området på din bolig, som kan efterisoleres f.eks. tag, loftrum, ydervægge og gulv. Vi kan hjælpe med at se nærmere på din bolig for at finde den bedste løsning for dig. Måske den eksisterende isolering ikke ligger korrekt eller at der er mangelfuld isolering. Vi isolerer bolig hele året og står klar til at rykke ud til din bolig.  

Isolering af gulv 

Gulvisolering er en meget effektiv isoleringsform, og Peter Green står klar til at isolere dit gulv. Når gulvet er tilfredsstillende isoleret, så vil du opleve et bedre indeklima, samtidig med at du sænker boligens energiforbrug.

Du kender sikkert til det at gå rundt med kolde fødder gennem hele vinteren. Hvis du efterisolerer dit gulv, så slipper familien for at have kolde tæer i vintermånederne. Hvis du troede, det kun var om vinteren, du ville få gavn af efterisolering, så tager du fejl. Faktisk kan korrekt isolering af boligen være med til at holde boligen dejlig kølig gennem de varme sommermåneder.  

Vores isoleringseksperter kan lave en vurdering af din eksisterende gulvisolering for at vurdere om der er et forbedringspotentiale. Oftest så er udgiften til forbedring ret beskeden i forhold til, hvor meget man kan spare på varmeudgifterne i fremtiden. Hvis du er i gang med renovering af din bolig, så er det oplagt, at du i samme ombæring gennemgår husets isolering og efterisolerer, der hvor det er nødvendigt.  

Isolering af ydervæg 

Det er en god ide at isolere ydervæggene på din bolig. Hvis du er i gang med en større renovering af facader, så er dette oplagt, men det kan også hurtig betale sig for dig, som ikke er i gang med at renovere. Faktisk bor rigtig mange danskere i dårligt isolerede huse, og mange vil spare op til halvdelen af sin varmeregning på at efterisolere et ældre hus.  

Ydervæggen er et oplagt sted at se nærmer på isoleringen, vi anbefaler, at du først isolerer ydermuren derefter gulvet. Specielt en hulmursisolering vil have en stor effekt på varmeregningen. Hulmure uden eksisterende isolering findes typisk på ældre huse fra 1920-60´erne, så hvis du bor et af disse huse, så kan det kan godt betale sig at undersøge det nærmere. Hvis ikke en hulmursisolering er det rigtige valg, så kan en facadeisolering være nødvendig, Vores eksperter kan hjælpe med at vurdere, hvilken form for isolering af ydervæg, som passer bedst til din bolig. 

Skal vi stå for din isolering? 

Isolering kan være en mere kompliceret opgave end man umiddelbart tror. Hvis ikke du har erfaring med isolering, så anbefales det at du søger rådgivning hos eksperter. Om det er et hus, lejlighed, ejendom eller sommerhus, så er Tømrermester Peter Green kvalificeret til opgaven. Vi står klar til at komme ud til din bolig, for at se nærmere på, hvordan vi får dit hus isoleret på den bedste, mest effektive og billigste måde.  

Hvis vi står for isolering af din bolig, så kan vi være behjælpelig med, at du sparer en stor del af varmeregningen i fremtiden, vi giver din bolig bedre indeklima og sørger derfor for bedre livskvalitet til dig og din familie. Samtidig sørger vi for at din bolig er med på den grønne omstilling og sparer klimaet for unødvendig CO2-udledning.  

Hvis du overvejer at få isoleret dit hus, lejlighed, ejendom eller sommerhus, er du velkommen til at kontakte Tømrermester Peter Green ApS og høre mere om mulighederne for isolering af dit hus.

God isolering er sund fornuft.